Instalator instalatii termice

Aveti o problema la instalatiile de incalzire?

Solutia optima o reprezinta acum EXPERT INSTALL! Apelati cu incredere la serviciile noastre pentru un instalator termic autorizat ce va remedia orice problema aparuta la nivelul instalatiilor termice.

Echipa noastra lucreaza cu materiale de cea mai buna calitate, atat in proiectele de montaj, cat si in reparatiile executate, pentru a oferi clientilor nostri un nivel de calitate sporit si o garantie extinsa asupra lucrari.

Asiguram servicii complete pentru toate elementele de incalzire din locuinta dumneavoastra si va propunem intotdeauna cele mai fiabile solutii pentru o instalatie termica cu randament ridicat.

instalator termic

Pentru instalatori autorizati in domeniul instalatiilor termice va asteptam la numarul nostru de telefon.

Inlocuire si reparare

Inlocuire robineti termici;
Inlocuire tevi;
Inlocuire coturi PPR;
Inlocuire tur/retur calorifere;
Inlocuire coturi cupru.

URGENTE reparatii termice

Inlocuire calorifere;
Inlocuire tevi/calorifere sparte;
Oprire/Interventii coloane;
Incarcare instalatie termica;
Inlocuire baterii.

Instalator NON STOP!

Asiguram interventii rapide non stop in Bucuresti si Ilfov pentru remedierea rapida a tuturor avariilor ce tin de instalatiile termice. Va trimitem in cel mai scurt timp un instalator termic autorizat pentru interventii urgente.

Incalzire prin pardoseala

Echipa noastra este gata sa va ofere solutii optime si servicii profesionale de incalzire prin pardoseala. detinem o bogata experienta in acest sens pentru a realiza instalatii complete de incalzire prin pardoseaza.

Instalatii termice profesionale

Realizam intreaga infrastructura de transfer a agentului termic utilizand tevi si conducte din diferite materiale certificate. Asiguram montaj pentru boilere, instanturi de apa calda sau centrale termice.

Montaj calorifere de orice tip

Asiguram montaj profesional pentru orice tip de calorifer indiferent de model sau de tipul acestuia. Realizam si trasee termice pentru zonele unde nu avem montat un instalator.

instalator non stop

Pentru a solicita o interventie la instalatiile sanitare va rugam sa ne sunati la numarul nostru de telefon sau ne puteti contacta pe email la adresa [email protected]

Intra in contact cu noi

Apeleaza la serviciile oferite de expert Install Bucuresti pentru lucrari granatate executate la cel mai inalt standart de calitate.