Instalator Termic

Instalator pentru Instalatii termice

Aveti o problema la instalatiile de incalzire?
Solutia optima o reprezinta acum EXPERT INSTALL!
Apelati cu incredere la serviciile noastre pentru un instalator termic autorizat ce va remedia orice problema aparuta la nivelul instalatiilor termice. Echipa noastra lucreaza cu materiale de cea mai buna calitate, atat in proiectele de montaj, cat si in reparatiile executate, pentru a oferi clientilor nostri un nivel de calitate sporit si o garantie extinsa asupra lucrari.
Asiguram servicii complete pentru toate elementele de incalzire din locuinta dumneavoastra si va propunem intotdeauna cele mai fiabile solutii pentru o instalatie termica cu randament ridicat.

Inlocuire si reparare

Inlocuire robineti termici;
Inlocuire tevi;
Inlocuire coturi PPR;
Inlocuire tur/retur calorifere;
Inlocuire coturi cupru.

URGENTE reparatii termice

Inlocuire calorifere;
Inlocuire tevi/calorifere sparte;
Oprire/Interventii coloane;
Incarcare instalatie termica;
Inlocuire baterii.

Instalator NON STOP!

Asiguram interventii rapide non stop in Bucuresti si Ilfov pentru remedierea rapida a tuturor avariilor ce tin de instalatiile termice. Va trimitem in cel mai scurt timp un instalator termic autorizat pentru interventii urgente.

Incalzire prin pardoseala

Echipa noastra este gata sa va ofere solutii optime si servicii profesionale de incalzire prin pardoseala. detinem o bogata experienta in acest sens pentru a realiza instalatii complete de incalzire prin pardoseaza.

Distributia agentului termic

Realizam intreaga infrastructura de transfer a agentului termic utilizand tevi si conducte din diferite materiale certificate. Asiguram montaj pentru boilere, instanturi de apa calda sau centrale termice.

Realizam montaj pentru

Calorifere
Radiatoare
Convectoare
Aeroterme.