Contact

  Acord de confidentialitate Sunt de acord ca S.C. TEO SERVICE INSTALL S.R.L sa imi colecteze datele prin intermediul formularului.

  Asiguram serviciile noastre pentru Bucuresti si judetul Ilfov. Echipa Expert Install, incearca sa raspunda la toate solicitarile venite din partea dumneavoastra asigurand si interventii in regim de URGENTA acolo unde situatia o impune.

  • 8:00 – 17:00
  • 8:00 – 14:00

  contact

  Consultanta Gratuita

  Solicitarile pentru interventii vor fi preluate si procesate de personalul nostru in cel mai scurt timp.

  Instalatori Autorizati

  Expert Install va pune la dispozitie o echipa de instalatori autorizati A.N.R.E, pentru interventii rapide in caz de avarii la instalatiile din locuintele dumneavoastra. Va stam la dispozitie oricand apeland numarul nostru de telefon.

  Interventii rapide

  Solutionam in cel mai scurt timp orice problema aparuta la nivelul instalatiilor sanitare sau termice. Apelati numarul nostru de telefon pentru a va trimite un instalator Urgent cu disponibilitate imediata in Bucuresti si Ilfov.

  Garantie lucrari

  Fiecare lucrare executata de echipa noastra de instalatori va avea in mod obligatoriu un certificat de garantie pentru a va asigura certificarea unei lucrari executate in mod profesional. Folosim doar materiale profesionale cu certificat de garantie.