Instalator sanitar – Montaj obiecte sanitare

Instalatorul reprezinta persoana calificata care poate monta orice tip de obiecte sanitare, efectua lucrari de intretinere sau de proiectare instalatii sanitare. Expert Install va pune la dispozitie o echipa de instalatori sanitari cu o inalta pregatire profesionala. Instalatorul sanitar este tehnicianul care stie sa inlocuiasca si sa repare conductele avariate, este capabil sa proiecteze si configureze noile trasee pentru instalatiile sanitare defectuoase.

Tehnicienii nostri sunt gata sa remedieze orice problema aparuta la nivelul instalatiilor sanitare.
Echipa de instalatori sanitari Expert Install se deplaseaza rapid pentru orice lucrari de instalatii sanitare si termice.

Instalator sanitar in Bucuresti

instalatii sanitare
proiectare instalatii
interventii in caz de avarii asupra instalatiilor.

Montaj obiecte sanitare

Montaj profesional sanitare
Inlocuire obiecte sanitare uzate
Inlocuire tevi sau realizare trasee de alimentare cu apa.

instalator sanitar

Instalator instalatii sanitare

Echipa noastra executa lucrari pentru instalatiile de grupuri sanitare si bucatarii, utilizand orice tip de materiale adecvate acestor tipuri de lucrari: tevi zincate, din cupru, polietilena, polipropilena etc.

Asiguram lucrari in regim de Urgenta pentru momentele in care fiecare minut conteaza. Specialistii nostri sunt gata sa va ofere lucrari complete la instalatiile de alimentare cu apa utilizand cele mai noi si fiabile tehnologii si materiale.

Expert Install va ofera un serviciu complet pentru instalatiile sanitare asigurand deplasarea unui instalator sanitar autorizat profesionist.
Toate lucrarile efectuate de echipa noastra beneficiaza de un certificat de garantie cu posibilitatea extinderii la un abonament de mentenanta.

instalator non stop bucuresti

Instalatori sanitari profesionisti

 • Inlocuire/Reparare Tevi Sparte
 • Interventii in caz de Inundatii
 • Desfundare Toalete si Chiuvete
 • infundate Desfundari/Reparatii Sifoane Pardoseala Schimbari Coloane
 • Principale si Secundare Drenaj Blocaje
 • Scurgeri Realizare Racordari la Coloane
 • Montaj/Schimbari Robineti si Vane de Trecere/Legatura Instalari si Reparatii
 • Calorifere Reabilitari de Bransamente.
 1. Consultanta specializata
 2. Diagnosticare si remediere defecte
 3. Intretinere instalatii sanitare
 1. Lucrari instalatii PPR (polipropilena)
 2. Reparatii instalatii sanitare pexal
 3. Reparatie la instalatii pe cupru

Instalatori autorizati

Garantam lucrari de inalta calitate efectuate cu specialisti in domeniul instlatiilor sanitare indiferent de gradul de dificultate al lucrarilor. Pentru lucrari complexe este necesar sa facem o programare astfel incat sa efectuam lucrarea dvs in conditii optime.

NOU PE BLOG

Contact DIGI – Servicii clienti – Deranjamente DIGI (RCS & RDS)

Te intrebi cum sa intri in contact cu DIGI RCS RDS serviciul de relatii cu clientii ? Avem un articol pregatit pentru a raspunde intrebarilor...

Cum intri in Contact cu Hidroelectrica Bucuresti

Cum poti apela la serviciul de relatii cu clientii de la Hidroelectrica in cazul in care ai nevoie de informatii despre facturi, trimitere index...

Cum intri in Contact cu EON

Deranjamente si modalitati de contact EON Romania ? In cadrul acestui articol dezvoltam si analizam modalitatile de contact E.ON si posibilitatea de a trimite index...