Instalator autorizat – Bucuresti si Ilfov

Oferim servicii profesionale pentru lucrari la instalatiile  sanitare, instalatii de gaze, instalatii termice si climatizare. Echipa noastra reuneste cei mai buni instalatori autorizati ANRE din Bucuresti pentru interventii prompte in orice locatie din Bucuresti si Ilfov.

Orice interventie pentru instalatiile de orice tip, trebuie realizata de catre instalatori autorizati in concordanta cu normativele si standardele din vigoare.

Expert Install va trimite in cel mai scurt timp un instalator autorizat ANRE pentru repararea instalatiilor sanitare, termice inlocuire tevi (PPR, polietilena, pexal, zinc, cupru), montare de robineti si apometre ,reparare, montarea, inlocuire baterii (pentru dus sau chiuvete), inlocuire obiecte sanitare (chiuvete, vase WC, rezervoare WC, cazi de baie, cabine de dus) montare masina de spalat, inlocuit instalatie sanitara (conducte + robineti trecere).

instalator

inlocuire coloane de incalzire

Apeland la serviciile noastre evitati costuri suplimentare sau eventuale pagube neprevazute. Expert Install va ofera certificate de GARANTIE pentru orice interventie asupra instalatiilor de la nivelul locuintei dumneavoastra.

Instalatorii nostri sunt calificati si au experienta necesara pentru a executa lucrari cu diferite grade de complexitate si intotdeauna sunt gata sa va dea cele mai bune sfaturi atunci cand nu sunteti siguri de lucrarea pe care doriti sa o efectuati la locuinta dumneavoastra.

Pentru o lucrare executata corect folosim  materiale dintre cele mai bune, cum ar fi:  tevi din cupru, otel, fonta ductila, polietilena, polipropilena, pvc sau pafsin.

Expert Install va ofera consultanta specializata atunci cand nu sunteti siguri de complexitatea unei lucrari si va asigura de lucrari efectuate in mod profesional la cele mai bune preturi.

Garantie inclusa

Va asiguram Garantie pentru lucrarile efectuate de echipa noastra de instalatori avand grija sa fiti mereu multumiti de serviciile noastre.

Instalator autorizat

Va oferim instalatori autorizati cu disponibilitate non stop atunci cand aveti o urgenta la nivelul instalatiilor sanitare sau termice.

Contact DIGI – Servicii clienti – Deranjamente DIGI (RCS & RDS)

Te intrebi cum sa intri in contact cu DIGI RCS RDS serviciul de relatii cu clientii ? Avem un articol pregatit pentru a raspunde intrebarilor...

Cum intri in Contact cu Hidroelectrica Bucuresti

Cum poti apela la serviciul de relatii cu clientii de la Hidroelectrica in cazul in care ai nevoie de informatii despre facturi, trimitere index...

Cum intri in Contact cu EON

Deranjamente si modalitati de contact EON Romania ? In cadrul acestui articol dezvoltam si analizam modalitatile de contact E.ON si posibilitatea de a trimite index...