Instalator non stop pentru Urgente instalatii

Instalator non stop pentru situatiile critice in care interventia unui instalator autorizat nu mai poate fi amanata.
Suntem gata sa raspundem non-stop cu instalatori autorizati ANRE si calificati pentru interventii in domeniul instalatiilor sanitare instalatiilor electrice, instalatiilor termice si de aer conditionat.

Ai nevoie urgent de Instalator ?

Instalatorul nostru e imediat pe drum, intervenim rapid la orice ora, suport telefonic non stop. Cautam sa oferim servicii in regim prioritar catre situatiile extreme in care orice minut conteaza. Disponibilitatea serviciului impune anumite termeni si conditii pentru deplasarea urgenta.

Expert Install va ofera un serviciu de URGENTE in cazul in care apar situatii neprevazute in incinta locuintei dumneavoastra.

Instalator non stop pentru situatii urgente precum:

  • inundatii;
  • robineti cu probleme care au scurgeri;
  • inlocuire tevi sparte sau fisurate;
  • scurgeri sau vase de toaleta infundate.

instalator bucuresti urgent

Raspuns rapid

Orice problema are o rezolvare rapida prin serviciul de urgente instalatii oferit de firma noastra. Cautam sa gasim rapid un instalator pentru toti clientii nostrii.

Tehnologie moderna

Folosim echipamente profesionale pentru a asigura calitatea lucrarilor noastre. Avem tehnicieni si instalatori cu o bogata experienta tehnica.

Garantie

Oferim garantie pentru interventiile instalatorilor nostrii astfel incat sa alungam orice dubiu asupra serviciilor oferite.

Evaluare de specialitate

In cazul unei interventii mai complexe, instalatorii nostri pot asigura suportul necesar pentru o evaluare corecta si rapida a situatiilor delicate.

Deplasare instalator autorizat 

In cel mai scurt timp posibil ne vom deplasa la dvs pentru evaluare si constatare interventie. Intervenim doar cu instalatori autorizati ce au la baza o pregatire inalta astfel incat sa va oferim servicii premium pentru casa dvs.

instalator non stop

Instalator non stop

Nu amana interventia unui instalator atunci cand ati sesizat o problema la nivelul instalatiilor dvs. Asiguram servicii profesionale pentru orice problema legata de instalatiile sanitare sau termice.