AcasăInfo GhidCum intri in Contact cu Hidroelectrica Bucuresti

Cum intri in Contact cu Hidroelectrica Bucuresti

Cum poti apela la serviciul de relatii cu clientii de la Hidroelectrica in cazul in care ai nevoie de informatii despre facturi, trimitere index la Hidroelectrica sau reclamatii si sesizari servicii de furnizare energie electrica.

Hidroelectrica a devenit una dintre cele mai bune optiuni pentru clientii din Romania datorita preturilor foarte bune pentru un consum mediu de 300 Kw/h.

Contact Hidroelectrica – informatii call center

Modul de contact Hidroelectrica va fi exemplificat mai jos iar numerele de telefon expuse sunt cele oficiale anuntate in mod public de companie pentru clientii sai.

Telefon Hidroelectrica call center: 021.9834 sau 021 9861

- Advertisement -

Telefon de contact trimitere index la Hidroelectrica

Daca vrei sa trimiti un index la Hidroelectrica este necesar sa verifici perioada in care se poate trimite un index valid la Hidroelectrica.

Indexul autocitit poate fi comunicat doar in perioada 24-28 a lunii curente la numarul de telefon 0800 800 359 (APEL GRATUIT). 

Pentru transmiterea indexului veti avea nevoie de codul atribuit locului de consum si pe care il regasiti in factura de energie electrica. Informatii suplimentare  puteti obtine prin apelarea  serviciului Call Center la numarul de telefon: 021.9834 

Cand intri in contact cu Hidroelectrica ?

 • Infromatii despre contract si serviciile companiei;
 • trimitere index autocitit;
 • sesizari si reclamatii la Hidroelectrica;
 • probleme legate de transmiterea indexului autocitit;
 • alte solicitari.

PREȚUL ENERGIEI ELECTRICE la Hidroelectrica

 • Prețul energiei electrice (include TG, tariful de transport – componenta de introducere a energiei electrice în rețea) pentru o perioadă contractuală de 12 luni este de 0.28253 lei/kWh;
 • Prețul energiei electrice active (fără TG, tariful de transport – componenta de introducere a energiei electrice în rețea) pentru o perioadă contractuală de 12 luni este de 0.28000 lei/kWh;
 • Prețul final de contract furnizare energie electrică în funcție de amplasarea geografică a locului de consum este anexat prezentei oferte.

Oferta este valabila pentru perioada 01.01.2023 – 30.06.2023.

Contact S.P.E.E.H. HIDROELECTRICA S.A.

Adresa Hidroelectrica: Bd. Ion Mihalache, nr. 15-17, sector 1, Bucuresti, Cladirea Tower Center, Et. 10-15, Cod postal: RO-011171, ROMANIA.
Program de lucru: 8:00 – 16:00

Departament Furnizare

Tel: 021 9834; 021 9861; 021.30.32.513
Fax: 021.31.11.183
E-mail: [email protected]

Acte necesare pentru contracte Hidroelectrica

Daca vrei un contract cu Hidroelectrica iata care sunt actele necesare pentru incheierea unui contract cu cei de la Hidroelectrica.

 • Cererea de incheiere a contractului de furnizare, completata in totalitate;
 • Copia actului de identitate provizoriu, pașaportului sau buletinului de identitate al solicitantului/a persoanei împuternicite să semneze contractul;
 • Copia tuturor paginilor ultimei (penultimei) facturi de energie electrica sau copia Certificatului de Racordare emis de operatorul de distributie în cazul în care pentru locul de consum nu exista incheiat nici un contract de furnizare a energiei electrice (instalatie noua);
 • Declarație pe propria răspundere – drept locativ, completata in totalitate;
 • in cazul in care aveti mai multe locuri de consum, se va completa cate o declaratie pentru fiecare dintre acestea.

Cand primesti factura la Hidroelectrica ?

Facturile de energie ale Hidroelectrica pot fi primite prin e-mail sau posta, in conformitate cu optiunea dumneavostra din contract. In ultima perioada Hidroelectrica a avut intarzieri foarte mari la emiterea facturilor insa situatia sa reglementat sau este in curs de reglementare.

Pentru a intra in contact cu Hidroelectrica urmariti numerele de contact afisate in cadrul acestui articol si incercati sa trimiteti o solicitare si prin formularul de contact regasit la adresa de aici.

Pentru comparatorul preturilor la energia electrica si ofertele furnizorilor de energie electrica verificati si site-ul ANRE.

Pentru orice solicitare apelati serviciul call center la telefon: 021.9834 sau 021 9861

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Contact DIGI – Servicii clienti – Deranjamente DIGI (RCS & RDS)

Te intrebi cum sa intri in contact cu DIGI...

instalator bucuresti

Ai nevoie de instalator ?

Pentru informatii legate de serviciile noastre asupra instalatiilor sanitare si termice va stam la dispozitie la rubrica Contact.