chiuveta pentru baie

Alegerea unui anumit tip de chiuvetă ține de punctul tău de vedere personal iar alegerea iti apartine in totalitate. in cadrul acestui articol vom analiza optiunile pe care le avem la dispozitie atunci cand dorim sa montam o chiuveta noua la baie.

De cele mai multe ori alegerea obiectelor sanitare pentru baie se va face în funcție de mărimea băii și bugetul tău personal, la care probabil ai renunțat atunci când te-ai dus să cumperi una.

Inainte de a alege o chiveta va trebui sa stim ce tipuri de chiuveta sunt pe piata.

Tipuri de chiuveta

Chiuveta montată în perete.
Acest tip de chiuvetă îți permite să economisești mai mult spațiu, fiind recomandata pentru băile mici.
In cazul in care aveti copii, folosirea acestei chiuvete poate fi dificila pentru cei mici deci este un punct in minus la confort.

Chiuveta cu consolă
Chiuvetele cu consolă sunt cele suspendate. Chiuvetele puse pe suporturi, acele suporturi fiind fixate în perete. În unele cazuri, chiuveta cu consola este suspendată pe două picioare de susținere.

Chiuvetă cu dulap încorporat
Probabil una dintre cele mai raspandite chiuvete datorita faptului ca, spatiul de sub chiuveta poate fi extrem de util atunci cand doresti sa iti depozitezi ceva acolo.
Acest tip de chiuveta oferă băii tale un aspect superb, iar odată cu chiuveta ai parte și de un mic dulap montat dedesubtul chiuvetei.

Va dorim succes in amenajarea baii dumneavoastra iar acolo unde aveti nevoie de un instalator nu uitati de serviciile noastre profesionale pentru siguranta instalatiilor dumneavoastra.

3 Comments

 1. Marina spune:

  Bună ziua. Ma interesează o chiuveta de pus pe blat intr-un salon barber

 2. Magda spune:

  Buna ziua
  Sunt interesată de acest tip de chiuveta
  Cum pot sa le achiziționez ?

 3. Magda spune:

  Buna ziua. M-ar interesa modelul de chiuvete de mai sus. Cum as putea sa le achiziționez
  Multumesc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.