Ca rezultat al cunostintelor si experientei acumulate de-a lungul anilor in domeniul alimentarii cu apa echipa Expert Install poate asigura montajul profesional al pompelor sumersibile ce deservesc locuinta dumneavoastra.
Pompele submersibile pentru put sau fantani sunt ideale pentru alimentare cu apa in locuinte, gradini, activitati de agrement, agricultura, horticultura.

Pompe sumersibile de fantana

In general pompele sumersibile de fantana, sunt pompe de adancime, eficienta acestora fiind data de presiunea cu care impinge apa.
Inainte de a achizitiona o pompa sumersibila va trebui sa tinem cont de inaltimea maxima de defulare.

Tipuri de pompe submersibile în funcție de modul de funcționare și alte caracteristici

In functie de modul de functionare si caracteristicile tehnice ale pompelor sumersibile vom clasifica pompele dupa mai multe tipuri:
– Pompe submersibile cu ejector;
– Pompa submersibilă multietajata sau cu turbină;
– Pompe submersibile cu plutitor;
– Pompa submersibilă cu presostat.

Majoritatea pompelor submersibile de utilizare îndelungată, precum cele de adâncime sunt alimentate la rețeaua națională electrică, la tensiune de alimentare 230 V. In momentul in care vom monta o pompa sumersibila va trebui sa tinem cont si de lunigimea cablului de alimentare in functie de adancimea fantanii dumneavoastra.

Cum alegi o pompă submersibilă

In primul rand va trebui sa avem in vedere este debitul de apă pe care trebuie să îl asiguri pentru alimentarea casei sau pentru lucrările tale gospodărești.
– Alegerea pompei submersibile în funcție de înălțimea de pompare;
– Alegerea pompei submersibile in functie de sursa de apa;
– Alegerea pompei submersibile în funcție de tipul de apă.

Nota!
în descrierea producătorului de pompe submersibile urmăriți tipul de apă (curată, murdară) în care pot fi utilizate și dimensiunea maxima permisă pentru impurități.

Cele mai bune solutii de montare a pompelor sumersibile sunt asigurate de echipa noastra de instalatori astfel incat sa respectam cu stictete parametri optimi de functionare a pompelor sumersibile in exploatare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.